POSA UN MATAGUSPIRES A LA TEVA XEMENEIA

POSA UN MATAGUSPIRES A LA TEVA XEMENEIA

Parlem sobre

POSA UN MATAGUSPIRES A LA TEVA XEMENEIA

Els mataguspires de les xemeneies compleixen una funció de seguretat molt important. Atrapen i desintegren les partícules de carbó cremat que solen ser més grans que 0,023 polzades (0,05 cm). Detenen la sortida a alta velocitat de partícules i eviten fuites cap a l’atmosfera que podrien caure a la gespa o en fustes, amb perill de provocar un incendi.Els mataguspires han de reunir certs requisits federals, depenent de la seva aplicació.

Forma part de la normativa vigent que les barbacoes i xemeneies han de comptar amb un sistema mataguspires metàl·lic, consistent en una planxa amb forats de diàmetre inferior a 7 mm i separats a una distància similar. L’alçada del mataguspires ha de ser d’aproximadament 1 m, en funció de la intensitat del vent de zona on estigui la barbacoa, o bé anirà instal.lat a sobre de la ximeneia.

Poden tenir configuracions de disseny molt variades, però solen ser dispositius amb parets de metall doble o simple amb forma cilíndrica o rectangular. Es munten en algun lloc al costat del flux de descàrrega de la fuita i estan separats del sistema d’escapament perquè puguin ser extrets, inspeccionats i netejats regularment.

comparteix aquesta noticia en:

També et pot interesar

¿INTERESSAT EN ALGUN PRODUCTE?

TROBARÁS EL QUE NECESSITES

PARLEM-NE

ESCRIU-NOS TROBARÁS EL QUE NECESSITES