POSA UNA BARBACOA EN LA TEVA VIDA

POSA UNA BARBACOA EN LA TEVA VIDA

Parlem sobre

POSA UNA BARBACOA EN LA TEVA VIDA

Les barbacoes el cap de setmana s’han convertit en una realitat de moltes famílies i grups d’amics que es solen reunir a casa d’aquells que en tenen una d’instal·lada. Però… No creus que ha arribat l’hora de poder gaudir d’aquests dinars i sopars a casa teva? Doncs nosaltres t’ho posem fàcil.

A Chimeneas Solrico et presentem una promoció en les nostres barbacoes Argemí de llenya i de carbó a la que no et podràs resistir.

Com que volem que vinguis a la nostra botiga i t’informis sobre els increïbles descomptes que t’oferim en exclusiva, tan sols et donarem alguns detalls sobre la promoció. Com per exemple que, dins de les opcions que et presentem, podràs escollir materials i colors per la teva barbacoa. Marbre o ciment? Marró o beix? Vine a descobrir quin és el disseny que més s’adapta al teu pati o terrat! A més a més, t’agradaria que la infraestructura inclogués per exemple una aixeta, o portes o una graella? Doncs cap problema! Apropa’t a la nostra botiga i parlem-ne.

El nostre objectiu és que puguis gaudir de la millor barbacoa al millor preu, t’assessorarem sobre tot el procés i amb tot detall. Perquè el nostre objectiu és que aquest estiu puguis celebrar i cuinar les millors barbacoes! Vine i informa’t.

comparteix aquesta noticia en:

També et pot interesar

¿INTERESSAT EN ALGUN PRODUCTE?

TROBARÁS EL QUE NECESSITES

PARLEM-NE

ESCRIU-NOS TROBARÁS EL QUE NECESSITES