COM FUNCIONA UN INSERTABLE DE LLENYA AMB INTERCANVIADOR D’AIGUA

COM FUNCIONA UN INSERTABLE DE LLENYA AMB INTERCANVIADOR D’AIGUA

Parlem sobre

COM FUNCIONA UN INSERTABLE DE LLENYA AMB INTERCANVIADOR D’AIGUA

Generadors domèstics biomassa. Els inseribles de llenya amb intercanviador d’aigua constitueixen una solució idònia per a gaudir del major confort a la llar. Si ja es disposa d’una xemeneia o es vol tenir una i al mateix temps escalfar tota la casa, la millor solució és un insertable amb intercanviador d’aigua que fa que la calor circuli per les unitats de radiador i aconsegueix així un confort total en tota l’habitatge.

INSERTABLE + SOLAR TÈRMICA

En aquest cas la complementarietat és perfecta. Els panells solars funcionen bé de dia i a l’estiu, per escalfar l’aigua calenta sanitària. El insertable de llenya amb intercanviador d’aigua funciona amb normalitat a l’hivern i de nit per escalfar tota la casa i serveix a més de suport als panells solars per escalfar l’aigua calenta sanitària quan no hi ha sol.

INSERTABLE + CALDERA DE CALEFACCIÓ A GAS O GASOIL

En aquest cas, en arribar a casa i encendre el insertable de llenya, la caldera ha de desconnectar i d’aquesta manera serà el insertable qui aporti la calefacció a l’habitatge. Així s’aconsegueix un estalvi de gas o gasoil molt important, que fa que s’amortitzi el inserible en un període curt. A més, es redueixen les emissions de CO2, el que afavoreix el medi ambient .

Els inseribles de llenya amb intercanviador d’aigua estan pensats per millorar el rendiment de les xemeneies, a més d’utilitzar la calor produïda per l’escalfament dels radiadors, constituint una solució idònia per gaudir d’un major confort a la llar. Els inseribles de llenya amb ventilador són la solució ideal per a l’escalfament de l’estada, millorant el rendiment de la xemeneia.

comparteix aquesta noticia en:

També et pot interesar

¿INTERESSAT EN ALGUN PRODUCTE?

TROBARÁS EL QUE NECESSITES

PARLEM-NE

ESCRIU-NOS TROBARÁS EL QUE NECESSITES