ESTALVIA AMB LA XEMENEIES RÚSTIQUES AMB UN RECUPERADOR DE CALOR

ESTALVIA AMB LA XEMENEIES RÚSTIQUES AMB UN RECUPERADOR DE CALOR

Parlem sobre

ESTALVIA AMB LA XEMENEIES RÚSTIQUES AMB UN RECUPERADOR DE CALOR

Augmenten el seu rendiment un 65% i ajuden considerablement a l’estalvi en calefacció. Les xemeneies rústiques obertes a casa que utilitzen regularment tot l’any, el seu rendiment és molt baix i el consum molt alt.

Actualment, en vistes dels alts preus dels combustibles com l’electricitat, el gas o el gasoil, val la pena plantejar-se d’aprofitar el rendiment d’aquestes xemeneies rústiques amb un recuperador de calor o insert i utilitzar-les per estalviar diners en calefacció.

Les xemeneies rústiques tradicionals obertes és que perden la calor pel conducte de fums i només recuperen entre un 10 i un 15% de l’energia consumida.

I en aquest sentit, incorporar un recuperador de calor de la xemeneia és primordial per poder recuperar fins a un 85% de l’energia consumida.

No obstant això, a l’hora d’instal.lar un recuperador de calor o insert convé escollir el model adequat en cada situació. Segons l’espai i volum del lloc que s’ha d’escalfar, serà millor un model o un altre, però el més important és que aquest sigui d’altes prestacions. A més, és recomanable deixar-se assessorar per un professional del sector que el guiarà per adquirir l’aparell que més li convingui, per tal de realitzar una instal.lació en compliment amb la normativa i amb plenes garanties de funcionament.

comparteix aquesta noticia en:

També et pot interesar

¿INTERESSAT EN ALGUN PRODUCTE?

TROBARÁS EL QUE NECESSITES

PARLEM-NE

ESCRIU-NOS TROBARÁS EL QUE NECESSITES